Om fotograferingen
Dem flesta kunder har olika önskemål när det gäller antal bilder. Därför har jag valt att ha en grundpris för fotografering (där ingår konsultation plus redigering av bilder) och pris per bild som du väljer att köpa. På detta sättet har du som kund lättare att välja hur mycket vill du investera i din fotografering. Det innehåller inte ett paket utan utgår utifrån dina önskemål.
Bokning
För att säkra din tid för fotografering behöver du betala 500 kr som bokning. Resten av hela kostnader betalar du i samband med leverans av bilderna. Det är viktigt att veta att det går att boka om tiden för fotografering, men om ombokning sker mer än 7 dagar från bokade datumet. Bokningsavgiften återbetalas INTE om fotografering avbokas mindre än 7 dagar till bokat datum.
Fotografering
Fotografering kan göras både utomhus och i studion, miljön beror helt på vilken stil man vill ha på bilderna och kundens önskemål.
Vi fotograferar självklart i den takt du behöver, dock fotograferingen varar max 4 timmar. Varje person får den uppmärksamhet som behövs för att få bilder som passar sina behov.
Vi börjar med en kort förklaring om hur fotografering ska ske samt om andra detaljer och önskemål som du kanske har. Jag kommer att coacha dig under hela sessionen i allt du behöver veta. Efter fotograferingen kommer vi att gå igenom alla bilder och du kan välja dem bilderna som du vill köpa. Jag behöver, i vanliga fall, ca. 7 dagar för efterbehandling av bilderna.
Om det blir fler antal bilder du vill köpa (dvs mer än 10st) då behöver jag mer tid. Om du beställer bilder som utskrift då ska jag informera dig om den tid som behövs för slutlig leverans. För mig är väldigt viktig att jag levererar kvalitetsarbete och att du som kund är nöjd.
Alla bilder du köper är helredigerade och högupplösta, men du kan även få kopior av dessa som är anpassade för internet om du också behöver det. Bilderna är redigerade både i färg och i svartvitt så att du kan välja vilken som passar dig bäst. 
Bilderna levereras digitalt, högupplösta och skickas till dig via WeTransfer.com, om inget annat är avtalat.
Bilderna levereras efter att betalningen mottagits.
Smink och kläder
Smink och hårstyling kan du alltid göra själv efter dina önskemål eller hitta en stylist som kan hjälpa dig. Om så önskas kan jag hjälpa dig att hitta en stylist. Styling ingår inte i priset för fotografering! 
Urval av kläder som du ska ha avgör du själv. Det är bäst att ha 2-3 klädstil som du kan kombinera. 
I båda fall när det gäller styling och kläder vi kan alltid prata innan fotograferingen och hitta bästa lösningen.
Personuppgifter
​Eftersom fotografen tar bilder som lagras, även digitalt, och används innebär det att fotograf behandlar dina personuppgifter. Fotografen är personuppgiftsansvarig för behandlingen. Ändamålet med behandlingen av personuppgifter är för användning av aktuella bilder i enlighet med kundens önskemål. Fotografen kommer att spara personuppgifter så länge bilderna används i enlighet med överenskommelse med kunden. Alla bilder sparas för eventuell efterbeställning av bilder av kunden. Om efterbeställning av bilder är inte aktuellt efter sex (6) månader alla bilder kan raderas, om inget annat är avtalat. 
OBS! Jag förbehåller mig rätt att använda max 2 bilder för mina sociala medier!
Du har rätt att få den information om vilka personuppgifter fotografen har sparat. Personuppgifter delas inte med tredje part!
Du är alltid välkommen att kontakta mig via kontakt form för mer information och dina frågor.

Välkommen!
Back to Top